De club van de partners

De club van de partners van de villa Cavrois is een groep bedrijven die zich inzetten voor een meesterwerk van de modernistische architectuur. 

De leden ervan willen tonen dat ze gehecht zijn aan hun grondgebied, deelnemen aan het culturele elan van de regio Noord en deel uitmaken van een dynamische entiteit, die waarden als verantwoordelijkheid en solidariteit, die gedragen worden door de leden, overbrengen aan de politieke, culturele en economische instanties van de regio.

Ze dragen ook bij tot de uitstraling van de villa Cavrois door hun knowhow ter beschikking te stellen. Op die manier ontwikkelen ze ook nauwe banden met de site en, meer in het algemeen, met het Centre des monuments nationaux. 

DE CLUB VAN DE PARTNERS VAN DE VILLA CAVROIS TELT ONDERTUSSEN REEDS TOT HAAR LEDEN

Sinds 1920 werkt Rabot Dutilleul Construction als algemeen bouwaannemer die projecten realiseert zoals woningen, kantoren, handelscentra, hotels, onderwijsinstellingen, enz.

Rabot Dutilleul Construction verleent financiële steun voor de artistieke interventie van de kunstenaar Jean-Sylvain Bieth die wordt voorgesteld in de villa, van juni tot december 2015.

JCB is de Japanse leider en wereldwijd de 4de speler in de sector van de betaalkaarten.
JCB biedt financiële steun voor het realiseren van de digitale bezoekerstool voor de villa Cavrois.

Als echt Rijsels instituut, trakteert de banketbakkerij Meert de genodigden op lekkers tijdens de eerste receptie van de club van de partners en bij de inhuldiging van de villa.

De groep Casamance, opgericht en gevestigd in het Noorden, is een fabrikant van meubelstoffen en muurbekleding die een nieuwe visie biedt op de wereld van de decoratie en van de elegantie op Franse wijze. Het bedrijf stelt zijn kennis op het vlak van textiel ter beschikking voor het ontwerp en de realisatie van de vitrage van de villa Cavrois. 

 

Origami is een kantoor voor intelligent design, dat communicatieruimtes ontwerpt voor merken en bedrijven. Door design, architectuur en digitale oplossingen te combineren, biedt het bedrijf elke bezoeker storytelling en nieuwe ervaringen. Origami stelt zijn creatief talent ter beschikking voor de communicatietools van de club van de partners van de villa Cavrois

STAFF COURTENAY

INTEGRA 

 

 

CONTACT

Wenst u meer informatie over de club van de partners van de villa Cavrois?

Neem contact op met onze mecenasdienst: 

Gwenola Gandon
Verantwoordelijke mecenaat & partners
Tél : +33(0)1 44 61 22 66

Olivier Ibañez
Adviseur mecenaat
Tél : +33(0)1 44 61 22 66

Rosalie Bédel
Adviseur mecenaat
Tél : +33(0)1 44 61 20 49

Mail :
partenaires.villa-cavrois@monuments-nationaux.fr

Postadres:
Centre des monuments nationaux
Hôtel de Sully
62 rue Saint-Antoine
75.186 Paris cedex 04

MenuFermer le menu